Betal med Mobilepay eller Betalingskort.

Mobilepay

Vi har nu fået Mobilepay integreret i vores webshop.
Det gør du nemt kan indtaste dit mobilnummer i kassen, og så klare du betalingen i din app.

DankortVisaMastercardMaestro

Udover Mobilepay, har vi betaling med Dankort, Visa, Maestro og Mastercard.

Gitte's guld & sølv

Kvallitets smykker til markedsbevidste priser 

Hos Gitte`s guld og sølv finder du et kvaltets udvalg af smykker, ure og gaver som passer til alt lige fra barnedåben til morgengaven. Vi har gaver til konfirmantionen, fødselsdagene, forlovelsen, vielsen, kælighedsgaverne, venskabsgaverne og ikke mindst hverdagens små overaskelser.

 

Vi vil hjælpe dig med at finde den helt specielle gave, som uden tvivl vil bringe glæde og et smil på læben mange år frem. Gitte`s guld og sølv en ideel mulighed for folk, der har en travl hverdag og derfor ikke har tid til at besøge alle byens butikker på jagt efter den perfekte gave. Gitte`s guld og sølv er ud over en kvalitets webshop også en fysisk butik som har eksisteret i 24 år! Vi er kendt for god service og lave markedspriser. Så på trods af webshoppens unge alder, er der ingen tvivl om, at dine ordrer vil blive varetaget at et kompetent og erfarent medarbejder team, der vil gøre alt for at sikre dig en behagelig kundeoplevelse. 

 

Sidst men ikke mindst vil vi for at gøre din oplevelse helt unik og fantastisk, så vi pakker selvfølgelig dine gaver flot ind, med til og fra mærke på. Så det eneste du skal gøre er at ligge pakken under træet, ligge den på morgen bordet eller bringe den til festen.

 

 

Følg os på facebook